torsdag 16 augusti 2018

Hasse i Hönsgården

Tack Hasse!


3 kommentarer:

  1. Och jag som tycker att den där S-filmen är så jäkla bra. Självklar och tydlig. Steffe är verkligen ett landsfaderämne!
    Och nej, de kan inte skapa ett förbud mot nazisterna så där på direkten. Yttrandefrihetsgrundlagen är en grundlag och den ändrar man inte så lätt. Det kommer att bli ett huvudbry framöver oavsett vilka som ska tackla det. Det är inte bara utredning som krävs. Jag tror - tror alltså - att beslutet måste godkännas efter två val också. Om ens det räcker?
    Daniel Helldén? Ingen aaaaning...

    Och alla gangsters som eldar bilar.... UTVISNING!

    SvaraRadera
  2. Steffe ett landsfaderämne??? Måste vara århundradets skämt det!

    Och valfilmen ser vi tydligen med olika ögon. Skulle gått till Specsavers. Du eller jag???

    I en kris måste en regering kunna fatta ett snabbt beslut utan att behöva invänta två val. Nazister och andra ger fullkomligt fan i yttrandefrihetslagen eller vad det nu kan vara. Därför måste vi kunna ge fullständigt fan i nazister eller vad det nu kan vara!

    Och du som cyklar måste väl ha en aning om vem Daniel Helldén är! Han som förvandlat stan till en enda stor cykelbana och tycker att bilar inte behövs. Fullkomligt verklighetsfrånvänd herre ska du veta!!!

    SvaraRadera
  3. Har aldrig hört talas om karln. Daniel alltså. Lika gott det, tycks det.
    Jasså, gillar du inte Steffe. Jag tycker att han är himla cool faktiskt. Hoppas han blir kvar men i ny skepnad kanske.
    Jag tycker filmen är bra, som sagt.
    Nassarna kan de gott förbjuda. Kanske finns nåt kryphål för det. Hoppas det. Men yttrandefrihetsgrundlagen är knepig. Den lagen rår ingen på.

    SvaraRadera