Minnesvärt
Två meddrabbade
Båda grovt och lögnaktigt förtalade
har mist livet.


Annika Tiger
född 3/1 2016 - död 8 januari 2016


Kjell Gustav Alexis August Andreasson
född 6/1 1938 -  död 13/4 2016
________________________________________________________________


Systerdyster01 mars, 2010 12:18
Från en dag till en annan blir Monica i det närmaste idiotförklarad eftersom hon haft en (1) åsikt som går stick i stäv med papparörelsernas.

Ni är besvikna, undrar om Monica är galen eller full. Det enda som Monica gjort är att uttrycka en åsikt, dels i en kommentar hos IC, sedan i ett inlägg på sin egen blogg. Vi har åsiktsfrihet och såvitt jag förstått har inte Monica förbundit sig att hålla sig fullständigt lojal med vare sig IC eller pappalobbyn?

Vi (bl.a. jag) som önskat lite mer nyanser i vårdnadsfrågor har anklagats för att vara ROKS-anhängare, radikalfeminister och ofta jämförts med nazisternas illdåd på 30-40-talen. Personligen har jag aldrig känt mig som en radikalfemisnist, jag kallar mig femisist, enligt betydelsen i SAOL. Utan den feministiska rörelsen hade papporna knappt haft en chans tll delad vårdnad, föräldraledighet, rätt till VAB etc. Även om ni nu tycker att pendeln har slagit över så ber jag er reflektera över var vi stått utan de lobbyister som drev frågor om barns rättigheter till BÅDA sina föräldrar. Ni inbillar väl er inte att det var t.ex. Gösta Bohman eller Torbjörn Fälldin som brann för dessa frågor?

Och, nej, jag tycker inte att man ser till barnens bästa om man flyttar till Australien. Alla som haft umgänge varannan helg vet att det känns som en eon, både för barn och umgängesförälder. Galen mamma/pappa eller ej. Nu får pojkarna ev. träffa sin mamma 2 ggr/år. Det handlar i första hand om barnens rättigheter, INTE förädrarnas.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar