onsdag 5 juli 2017

Hasse i Hönsgården...


Tack Hasse!


1 kommentar:

 1. Instämmer med dig om Svt. De borde ha låtit de pensionsmogna få fortsätta jobba för bästa möjliga resultat. Man har kastat ut kompetensen med badvattnet liksom…

  Det där med samkönade trafikljus är direkt löjligt. Vem bryr sig? Den som har råd att kasta 100 000 av skattebetalarnas pengar till nån kompis som tillverkar trafikljus? Trams i kubik är sannerligen rätt ord. Får vi inte se damer med hund och herrar med barnvagn på trafikljusen snart så skriker jag. Ska de inte kunna vara på stan eller?

  Och det där med att skänka pengar till Irak, vad är det för galenskap? Halva befolkningen är väl redan här och åtnjuter vår gästfrihet. Skicka miljarden till mig i stället. Det är ett mycket angelägnare mål.

  Och det där med körkort för sångare det vore onekligen av godo. Särskilt mot sådana som kallar sig proffs typ Håkan Hellström och Veronica Maggio. Allt är ju inte att träffa rätt ton liksom. Men bör kunna hantera dem rätt eller åtminstone på något sätt också. Allsången kan vara, tycker jag. Det är mest på skoj. Varenda kotte som tittar får självförtroendet stärkt.

  Och Almedalen… Skattebetalarna tvingas stå för fiolerna när tusentals och åter tusentals fjompiga kommunpolitiker och maktfullkomliga tjänstemän roar sig i Visby. Jag säger som författaren Dario Fo och hoppas att svenska folket gör detsamma:
  - Vi betalar inte! Vi betalar inte!

  Kul historia på slutet, Hasse. Jag undrar hur många som har funderat på om de har några pengagömmor någonstans som de har glömt. Jag har undrat hundra gånger men i mitt fall var det kört från början. Till och med spargrisen är tömd sedan länge.

  Och för dig som saknar humor så kan jag meddela att det mesta ovan var ironisk trams och alltså ingenting att ta på allvar.

  SvaraRadera