fredag 30 juni 2017

Det här är inte bara oförskämt...

Det är för jävligt också!

Afghanistan vill inte ha hem sin egen befolkning! De tycker att vi ska ta hand om deras unga män och försörja dem. Trots att somliga av dem har som sport att våldta små pojkar. Trots att somliga av dem utmärker sig för en kvinnosyn som är helt oacceptabel. Trots att svenska kvinnor får sina liv förstörda och till och med tar sitt liv på grund våldtäkter de begår. 

Härom dagen var några småflickor i 12-års åldern ute och gick med en hund. De träffade på några skolkamrater med rötter i just Afghanistan. Hunden skällde och pojkarna drog kniv. För dem är hundar orena och ska dödas. Händelsen polisanmäldes. Nu är flickorna hotade till livet för att polisen blandades in. De är 12 år och kan inte längre gå på gatorna i sin stadsdel. För att andra 12-åringar hotar dem till livet! 
Är det så vi vill ha det? 
Absolut inte!

Afghanistan måste ta tillbaka den del av sin befolkning som kommit hit men inte har vett att uppföra sig som folk. Och absolut alla som begår brott. Det måste de göra idag, i morgon och i framtiden. Det är deras ansvar att ordna ett omhändertagande. Ingen annans. Det är direkt oförskämt att begära att andra ska ta hand om deras befolkning och därmed tvingas på deras synnerliga sjuka kultur. 

  
Afghanistan kan säga upp flyktingavtal


I oktober tecknades ett samförståndsavtal mellan Sverige och Afghanistan med målet att hjälpa afghaner att återvända på ett humant sätt. Men nu vädjar Afghanistans flyktingministrar till Sverige och EU om att stoppa utvisningarna av afghaner.

– Skicka inte fler människor till Afghanistan, säger landets vice flyktingminister Alema Alema till SvD.

Hon säger att myndigheterna saknar kapacitet att ta emot fler, på grund av säkerhetsläget och flyktingströmmar från Pakistan och Iran. Tillsammans med flyktingministern skickar hon nu brev till alla europeiska ambassader i Afghanistan där de vädjar om att inte skicka människor.

Parterna har rätt att säga upp avtalet genom att via diplomatiska kanaler skriftligen meddela den andra parten. Enligt Karin Gyllenring, advokat på Stockholms asylbyrå, är det just vad Afghanistan gör nu.

– Så fort brevet nått svenska ambassaden börjar fristen om 30 dagar löpa, sen är avtalet uppsagt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar