måndag 3 maj 2021

På dom bara!

TV4.se

Gigantisk pedofilplattform stoppad
Idag 09:52 • 8 min 38 sek
”Sannolikheten för gripanden i Sverige är stor” 

• Pedofilplattformen har 400 000 medlemmar
En av Europas största pedofilplattformar, ”Boystown”, med över 400 000 medlemmar, har stoppats av tysk polis. Tre huvudmisstänkta har gripits och fler gripanden är att vänta, även i Sverige
– Sannolikheten är hög att vi får ta del av material som gör att vi kommer starta förundersökningar, säger kriminalkommissarie Jan Olsson

Tysk polis har lett insatsen och sammanlagt sex länder däribland Sverige, har deltagit i nedtagningen av en pedofilplattform på Darknet. I samband med nedtagningen har personer av tysk nationalitet gripits i Tyskland och Paraguay. Och fler är att vänta globalt. Mängder med film- och bildmaterial har tagits i beslag och kommer efter sammanställning delges de länder som berörs.



Polistillslag mot pedofilsajt med 400 000 medlemmar

Tysk polis har slagit till mot en pedofilplattform på Darknet med 400 000 användare, rapporterar flera medier. Flera länder har samarbetat i insatsen, däribland Sverige.
Sajten har funnits sedan 2019 och beskrivs som en av de största barnporrplattformarna i världen. Fyra personer har gripits enligt den tyska polisen.

Även Sverige deltog i insatsen, och den svenska polisen räknar med att inleda flera förundersökningar när man tar del av materialet.
– Sannolikheten för gripanden i Sverige är stor, säger kriminalkommissarie Jan Olsson till TT.



Åtskilliga svenska män kommer att gripas i pedofilhärvan

2 kommentarer:

  1. Internet i all ära men jag skulle inte bli ledsen om de stängde ned skiten imorgon dag....

    Sedan internets intåg, anser jag att gemene mans karaktär har förändrats till något som inte ens längre liknar mänskligt beteende.

    Och både barn och vuxna mår allt sämre och äter allt mer antidepressiva medel vilket i sin tur, gör dem än mer empati- och känslolösa.

    SvaraRadera
  2. Kära NoBoyToy...
    Jag kan bara hålla med.
    I synnerhet pedofilerna och dess anhängare har fått fritt spelrum när de egentligen borde tryckas tillbaka i sina avgrundsmörka hålor där de hör hemma.

    SvaraRadera