tisdag 21 november 2017

Aldrig mer Turkiet!!!

Så kallat "sex" med barn är ingenting annat än: 

Grov våldtäkt på de av våra allra minsta
som inte kan försvara sig!

Det finns inte straff nog
för den sortens gärningsmän!
Vidrigt!
Svt Nyheter:

Turkiet:

Lagförslag om sex med barn antogs

Det mycket uppmärksammade lagförslaget om sex mellan vuxna och barn i Turkiet har antagits i den första av två omröstningar i parlamentet. Återigen kommer kritik om att lagen ursäktar våldtäkt mot barn.

Enligt lagförslaget ska den som har sex med en minderårig inte åtalas om den sexuella aktiviteten varit utan ”tvång, hot” eller haft ”någon annan begränsning av samtycke” samt om de inblandade gifter sig med varandra. Förslaget, som kommer från det styrande partiet AKP, ska upp i en andra omröstning de närmaste dagarna.

När lagen började diskuteras ledde det till ett infekterat bråk mellan Sverige och Turkiet efter uttalanden av utrikesminister Margot Wallström.
”Benådar dem som våldtagit barn”

Nu sparkar parlamentsledamoten Özgür Özel från det oppositionella partiet CHP bakut:

– AKP driver igenom en text som benådar dem som gifter sig med det barn de våldtagit.

Men justitieminister Bekir Bozdag (AKP) säger att lagförslaget inte handlar om att legalisera våldtäkt. Han säger att lagen är till för dem som har underårig sex med samtycke och som vill gifta sig.

– När sedan ett barn föds av den här icke officiella föreningen varnar läkaren åklagaren och mannen skickas i fängelse, vilket sätter barnet och moden i finansiella svårigheter.

De som försvarat lagen har också pekat på att det finns gränser för hur ungt barnet får vara.

3 kommentarer:

  1. Barnäktenskap och polygami godkänns av Sharia. Eftersom Islams profet Muhammed föregick med exempel att gifta sig med 6-9 årig flicka och hade flera fruar kan islam aldrig förbjuda barnäktenskap eller polygami eftersom Muhammed skall vara förebild för alla muslimer.

    Undrar hur lång tid det tar innan vi får ett islamistiskt parti i Sveriges riksdag och hur lång tid det tar innan vi har sharialagar i Sverige? Är det inte härligt med mångkultur (ironi)?

    SvaraRadera
  2. Det är tveksamt tyvärr. Vi läser och förstår inte varandra. Framför allt tycker jag att all form av religion bör avskaffas. Ingenting har ställt till med så mycket elände som just religion. Den gyllene regeln räcker helt och fullt.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tyckte jag såg någon intervju med Richard Dawkins (googla !)
      nyligen där han sade något om att alla religioner är dåliga
      men kristendomen är minst dålig ...

      Radera