lördag 25 augusti 2012

Han ska inte ha papper och penna ens en gång...

 
Skicka dåren till Guantanamo!
Igår fick vi höra dåren Breivik beklaga att han inte hann mörda flera än de 77 oskyldiga människor han så feeeegt avrättade.
Liknande uttalanden präglade av kvinnohat och rasism har han bjudit på under hela rättegången.
Som till exempel att han hade planerat att spränga en journalistkonferens i luften och skära eller hugga halsen av Gro Harlem Bruntland med en bajonett på Utöja. För säkerhets skull skulle han filma avrättningen också.

Han dömdes till 21 års förvaring.
Strängt, sägs det.
Det är mindre än ett halvt år per oskyldigt mördad!
Vad vi ser är alltså något slags rabattsystem! Ju fler personer man skändar och mördar desto billigare blir det. Vad tusan är det för rättvisa?

Idag kan vi läsa att fanskapet riskerar förlora sin dator med internetuppkoppling i fängelset och att han därför kan få det besvärligt med sina framtidsplaner. Han har nämligen tänkt sig att skriva böcker och blogga från fängelset. Hittills har han också haft tillgång till en dator i cellen efter en överenskommelse med polisen. Men nu kan den tas ifrån honom, skriver norska Dagbladet.
Från fängelset ska han också leda den högerrevolutionära organisation han nu ska bilda, säger han.

Under rubriken "Planen de närmaste tio åren" redogör Breivik för sin beundrare hur han ser på framtiden. Anders Behring Breivik säger sig ha en plan som består av fyra punkter: Han ska skriva tre böcker, bland annat en om terrordåden den 22 juli 2011.

Ska starta fängelsenätverk

Breivik ska också skaffa sig en utbildning i statsvetenskap. Starta organisationen "Conservative Revolutionary Movement" som ska bestå av konservativa intellektuella och så kallade "keyboard-krigare". Därtill ska Breivik organisera ett fängelsenätverk som riktar sig till högerorienterade interner i främst Tyskland, Ryssland, Danmark, Sverige och Norge.


Men vafan!
Har inte han gjort sitt alla kategorier i den här världen?
Har han överhuvud taget något alls att tillföra?
Skulle inte tro det.
Dåren Breivik kan bara skada.
Och det ska han tamejfan inte få göra.

Man frågar sig onekligen vad de rättsvårdande myndigheterna tänker med. Att rättegången har direktsänts i tv är verkligen illa nog. Men att låta dåren iförd kostym komma till tals med sin sinnessjuka propaganda är helt vidrigt.
Inte ett ord mer än att få svara på rättens frågor skulle han ha fått sagt. Inte en stavelse eller ens skymten av en harkling skulle ha kablats ut. Dåren Breivik borde inte ens ha fått vara klädd i kostym. Han borde ha tvingats framträda i fångvårdens paltor, kedjad till händer och fötter och med fotboja modell värsting.

Och det här med datorn...
Dåren Breivik ska självklart INTE ha någon dator. Särskilt inte med tillgång till internet. Hela tanken är befängd. Dåren Breivik ska inte ha papper och penna ens en gång. Aldrig mer. Och han ska definitivt inte få vare sig skicka eller ta emot brev, särskilt inte från likasinnade dårar.

Bäst vore att fråga Sovjet eller USA om de kan förbarma sig över Breivik. Ett livstidsstraff i Ryssland eller på Guantanamo skulle göra världen gott. Och inte skulle det bli långvarigt heller. 

11 kommentarer:

 1. Varför inte livstids halshuggning?

  SvaraRadera
 2. Nu skrattar jag igen så jag pissar på mig

  SvaraRadera
  Svar
  1. Någon som har en blöja till gubben?

   Radera
 3. Det var mycket bra skrivet, det får väl vara någon måtta med detta daltande som varit med dåren.Han ska väl inte få ha någon dator och håller med om att han kunde fått sitta i fångvårdens kläder. Han bytte kostymer och skjorta varje dag som den värsta klädsnobben.

  SvaraRadera
 4. Glöm honom och minns dom som dog.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut rätt!

   Och Roger fästman står bakom mig och säger:
   - Helt fenomenalt uttryckt!

   Radera
 5. Såsom varande stor vän av yttrandefrihet med erfarenhet av hur det känns att bli fullständigt
  censurerad känner jag att det är omöjligt för mig att instämma i den kör som förespråkar att
  Breivik skall förses med total munkavle. Men censurera för all del hans internetaccess så långt
  det anses nödvändigt !

  SvaraRadera
  Svar
  1. Helt med andra ord.
   Han har förverkat alla mänskliga rättigheter.
   Tycker jag.
   Och Roger festman håller med...

   Radera
 6. Men vem är Roger festman???

  SvaraRadera
  Svar
  1. En riktig festprisse.
   Och som fästman en riktig fästing.
   Vi diskuterar just nu vilket som är bäst.

   Radera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.